(DK) International Senior Sales Manager til Bella Centers Kongres- og Event Salgsafdeling


Er du vores nye kollega?

Har du kommerciel forståelse, salgserfaring, og bred erfaring med mødeindustrien? Så kan du blive en del af en ambitiøs afdeling i en stor koncern i fortsat vækst.

Bella Center Copenhagen, er en af Nordens største kongres- og event-centre med over 66.000 udstillings kvadratmeter fordelt på 6 haller og +100 mødelokaler. Vi afholder i gennemsnit 33 internationale kongresser og events årligt, og på verdensplan ligger København som kongresdestination placeret som nummer 14 (ICCA, International Congress and Convention Association). Vi tilbyder hér en stilling i vores internationale kongres- og event salgsteam – primært målrettet corporate segmentet.

Om jobbet
Dine primære ansvarsområder vil bl.a. fordele sig på omfattende relationssalg, samt tæt kundekontakt, hvilket også betyder, at du forventes proaktivt at følge op på tilbud og leads. Du vil være ansvarlig for at forhandle juridiske lejeaftaler, samt sikre professionel overdragelse heraf til interne samarbejdspartnere.

Opgaver
Herudover består jobbet også af:

 • Afkodning af forespørgsler (RFP)
 • Udarbejdelse og oprettelse af tilbud
 • Forestå, planlægge og gennemføre site-inspections overfor potentielle internationale kunder
 • Deltage på internationale messer og workshops
 • Varetage account management på internationale kunder

Kundetilfredshed er vores førsteprioritet og dit overordnede mål er derfor at sikre, at dialog og interaktion altid er tillidsvækkende og professionel, så vores kunder vender tilbage

Om dig
For at have succes i denne stilling skal du besidde en høj faglighed og evne at sætte den effektivt i spil i en kompleks organisation med en bred og mangfoldig portefølje af internationale kunder. Det er nødvendigt med et stærkt ejerskab og kontrol over arbejdsprocessen fra begyndelse til slutning. Der forventes en høj grad af handlekraft og en evne til løbende at forbedre processer, samt opdage og rette fejl.

 • Du har dokumenterede salgsresultater fra branchen samt kendskab og netværk inden for branchen.
 • Du er udadvendt og det falder dig naturligt at skabe relationer.
 • Du er erfaren i forhold til udførelse og opfølgning på salgsfremmende aktiviteter.
 • Du arbejder struktureret med komplekst projektsalg og formår at arbejde med dette på engelsk.

Udover dette:

 • Besidder du høj kommerciel indsigt og forståelse
 • Har du indgående erfaringer med forhandlinger at større kontrakter på et højt niveau
 • Har du dokumenterede salgsresultater fra projektsalg (international erfaring vil være en fordel)
 • Mestrer du at drive flere sideløbende projekter uden at miste overblikket eller gennemslagskraften
 • Har du et højt niveau i både skrift og tale på dansk og engelsk
 • Besidder du stærke samarbejdsevner, overblik, sans for detaljer og passion for dit fag.

Du vil blive en del af et team, hvor vi arbejder godt sammen, støtter hinanden og lægger vægt på at samarbejde om at nå konkrete mål for afdelingen såvel som individuelle mål. Du vil få en stilling med en bred berøringsflade og samarbejde med forskellige teams internt i koncernen, men også varetage diverse eksterne samarbejder.

Du vil samtidig blive en del af en professionel, alsidig og kreativ arbejdsplads, hvor vi brænder for at skabe store resultater i samarbejde med vores kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Du vil få en unik mulighed for selvstændigt at skabe resultater i et mindre dynamisk salgsteam, der tilsammen har mange års erhvervserfaring, men hvor alle i teamet bidrager på hver deres måde med en unik viden og kendskab til hospitality branchen. Stillingen vil give dig en unik mulighed for at arbejde med Nordeuropas største kongrescenter og vores internationale brands.

I BC Hospitality Group A/S værdsætter vi mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering.

Ansøgningsfrist
09-06-2019

Søg stillingen

Udløber: 10.06.2019