(DK) Nordic Choice Hotels udvider salgsteamet – Regional Sales Manager søges

Vil du være en del af os og vores rivende udvikling
Salgsrollen falder dig naturligt og din motivation ligger i hele salgsprocessen med resultatet for øje. Du kan selv og elsker jagten på nye markeder ligesom du formår at skabe vedvarende relationer. 
Som Regional Sales Manager bliver du en del af et sales task force der træder til hvor det behøves. Opgaverne er mange og forskelligartede og du skal kunne trives med at divergere og flytte fokus rundt på de forskellige ”need hoteller”.

Opgaverne bliver:

  • Nye kunde emner og segmenter – små til mellemstore virksomheder
  • Opsøgende salg
  • Relationssalg du formår at skabe tryghed og vedvarende kontakter
  • Samarbejde på tværs af afdelinger
  • Messer og forretningsrejser til udvalgte destinationer
  • Rundvisninger på hotellerne
  • Aftenarrangementer

Med ansvar og evne til at opbygge og udvikle egen kundeportefølje i mix af New Buizz og relationsskabende salg indenfor CORPORATE segmentet, sørger du for konstant og vedvarende kundeflow. Du arbejder målrettet, effektivt og altid med et salgsformål for øje. Du driver og udvikler selv dine arbejdsplaner & mål i sparring med salgsdirektøren.
 
Du kommer med salgserfaring og professionelt netværk fra hotel branchen – du kender markedet og trives i ”hunter” rollen.
Nordic Choice Hotels er en virksomhed hvor vi går op i medarbejder trivsel. Du får en professionel organisation og lederteam bag dig. En arbejdsplads som har forståelse for, at personalet er den største værdi i virksomheden. Ligeledes en arbejdsplads med struktur, værdier og formål og som godt tør sige, at medarbejderne gerne må kræve noget af os, men de kræver også noget af dig. En moderne arbejdsplads i udvikling, som du kan være stolt af at repræsentere.

INTERESSERET? Så glæder vi os rigtigt meget til at høre fra dig gerne snarest, og senest den 12. marts 2019 Send meget gerne din ansøgning og dit cv via nedenstående link og giv FUGL LEONHARDT, Suzette eller Connie et ring ved spørgsmål 7733 0000.

Send ansøgning

    
    

Udløber: 12.03.2019