(DK) PDC søger en supporter til vores Crew team

PDC A/S har i mere end 25 år udviklet og markedsført en række avancerede IT-løsninger til planlægning i luftfartsindustrien – herunder PDC SCORE, PDC FlightTime, PDC FlightOps og PDC FlightCrew.

Blandt vores kunder er nogle af de største luftfartsselskaber og lufthavne i verden.

Vi søger til vores Aviation Crew gruppe en specialist til at løse implementerings- og vedligeholdsopgaver, test, undervisning, telefonisk og skriftlig support af vores luftfartskunder.
Du vil også blive involveret i salgssupport dvs. deltage i salgsmøder, produktpræsentationer, udarbejde dokumentation mm. Der kan forventes nogen rejseaktivitet og du vil indgå i et team af 24/7 supportere.

Vi forventer, at du har erfaring med undervisning og har lyst til og mod på at sætte dig ind i PDC applikationerne på brugerniveau og på mere teknisk niveau. Erfaring med SQL, ODBC, back-up procedurer, databaserettigheder og webopsætning vil være en fordel.

Har du tidligere erfaring med crew planlægning/dispatch, vil det ligeledes være en fordel.

Du er en udadvendt og imødekommende person, som kan håndtere henvendelserne fra kunderne på en systematisk måde. Du arbejder selvstændigt og kan opsamle viden om domænet gennem kontakten med kunderne. Du har endvidere gode engelskkundskaber både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder ansættelse i et spændende og inspirerende arbejdsmiljø med kompetente kolleger. Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, stor frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone. Lønnen aftales efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: 1. juni 2019

Ansøgninger behandles løbende. Send din ansøgning vedlagt CV til afdelingsleder Peter Viuf – gerne på email til pdc@pdc.dk . For evt. spørgsmål kan du kontakte Peter Viuf
på telefon 3636 0023.

Udløber: 21.03.2019