(DK) Samson Travel A/S søger rejsekonsulent til vores kontor i Aalborg Lufthavn

Samson Travel udvider sine aktiviteter i Aalborg Lufthavn, og vi søger derfor en erfaren rejsekonsulent for hvem kvalitet, kundeservice og salg er er en del af dna’et.
Vores nye kollega skal indgå i et team af dedikerede medarbejdere, der har det fælles mål at skabe oplevelser og eventyr, som vore kunder tænker tilbage på med stor glæde.

Du kan sige ja til følgende:

  • Du sætter vore kunder i centrum
  • Du behersker engelsk i skrift og tale, samtidigt med at du kan skrue et godt tilbud sammen på dansk
  • Du har brancheerfaring og er en erfaren bruger af Amadeus og gerne Travelwire
  • Du er nysgerrig og er ikke bange for at påtage dig nye arbejdsopgaver
  • Du er en holdspiller, der er klar til yde en ekstra indsats, når det brænder på
  • Du har et godt netværk i rejsebranchen

Vi kan tilbyde en afvekslende arbejdsdag i et team på 11 medarbejdere. Vi er en virksomhed, der er åben for nye ideer, og vi har på vores nye kontor i Aalborg Lufthavn skabt nogle attraktive rammer for din arbejdsdag. 

Vi tilbyder et fuldtidsjob med en løn, der matcher dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte direktør Lars Enevold Pedersen på lep@samson-travel.dk eller tlf. 2323 6113

Ansøgning og CV sendes til lep@samson-travel.dk senest den 10. december. Samtaler afholdes løbende – så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Samson Travel A/S er etableret i 2000 i Frederikshavn. I dag er Samson Travel A/S ejet af HCK Holding Aalborg A/S og Combine A/S. Samson Travel er inde i en spændende udvikling med fokus på nye forretningsområder inden for rejsemarkedet og øget digitalisering.

Udløber: 17.12.2018