(DK) Vikarer søges til spændende studiejob med ansvar og højt tempo

Brænder du for at hjælpe mennesker i nød, samt gøre en forskel hver dag?

Falck Global Assistance A/S hjælper rejsende i udlandet.
Vi assisterer både rejseforsikringsselskaber og virksomheder med ferierejsende, forretningsrejsende og udstationerede medarbejdere. Vores kernekompetencer er medicinsk assistance, rejseassistance og skadebehandling, der alle er ydelser, som håndteres på vores døgnbemandede alarmcentraler rundt omkring i verden.

Falck Global Assistance søger timeansatte assistancekoordinatorer til vores døgnbemandede alarmcentral i København SV med start d. 19.11.18

Jobbet
Arbejdet på alarmcentralen består i at hjælpe nødstedte kunder globalt døgnet rundt, og dine arbejdsopgaver vil variere fra at hjælpe en rygsæksrejsende, der er blevet frastjålet sin bagage i fx Mexico, til at assistere hvis uheldet er ude, på familiens årlige ferietur. Din primære rolle vil være at hjælpe kunder over telefonen, som har brug for hjælp i udlandet. Du vil dagligt anvende dine kommunikative færdigheder og have tæt kontakt til vores kunder, læger og sygehuse verden over. Din dømmekraft og dine prioriteringsevner kommer på arbejde hver dag.

Som assistancekoordinator vil du være den første kontakt til kunden. Den der skaber tryghed og hjælper, når kundens behov er størst. Vi forventer derfor, at du er handlekraftig, tillidsvækkende og empatisk, og formår at få vores kunder til at føle sig i trygge hænder over telefonen.

Din baggrund og dine kompetencer
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra sundhedssektoren, rejsebranchen, nødhjælpsorganisationer eller lignende brancher. Derudover byder vi også andre profiler velkommen, med gode sprogkompetencer og evner indenfor kundeservice og empatisk kommunikation, som kan arbejde på alle tider af døgnet.

Vi forventer, at du
Kan tale og forstå svensk samt er flydende i dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.
Er indstillet på at arbejde både dag-, aften-, weekend- og nattevagter
Er indstillet på at arbejde ekstra meget i højsæsoner, primært juli og februar måned.
Kan arbejde struktureret og evner at prioritere dine opgaver, også når der er travlt på telefonerne
Er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du kan indgå i en kultur der er udpræget teamorienteret
Kan arbejde proaktivt og altid har kundens oplevelse i fokus
Befinder dig godt med at have travlt og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
ER fleksibel og ind i mellem kan træde til med kort varsel
Er vant til at arbejde med PC og diverse IT systemer

Alarmcentralen har åbent 24/7, og der vil være skiftende arbejdstider fordelt på dag-, aften-, natte- og weekendvagter. Vi forventer, at du arbejder op til fuldtid i højsæsonerne, som primært ligger i ferieperioder og på helligdage.

Vi tilbyder
En fantastisk arbejdsplads med et godt kollegialt sammenhold
En favorabel lønpakke og gode ansættelsesforhold
Gode udviklingsmuligheder for de rette kandidater
En spændende og udfordrende hverdag
Et job hvor du dagligt gør en forskel
At blive en del af en virksomhed, der er inde i en rivende global udvikling
Kantineordning

Rekrutteringsprocessen
For Falck Global Assistance er det vigtigt, at de medarbejdere vi ansætter, får indsigt i virksomheden og jobbets karakter. Derfor vil rekrutteringsprocessen bestå i, at relevante ansøgere inviteres til et informationsmøde og assessment på alarmcentralen, hvor du møder din kommende leder og kolleger. De vil informere om arbejdet i Falck Global Assistance, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål. Under informationsmødet vil du derudover indgå i diverse øvelser, samt en personlig samtale.

Samtaler vil blive afholdt d. 24.09.18 og 25.09.18

Det er en forudsætning at du kan deltage i undervisningsforløbet mandag til fredag fra d. 19.11.18 t.o.m. fredag d. 02.12.18. i tidsrummet kl. 08.00 – 15.00. De efterfølgende 3 uger forventes det, at du kan arbejde minimum 3 vagter pr uge i tidsrummet 8-16 og 14-22.

Tiltrædelse: d. 19.11.18

Arbejdssted: København SV Arbejdstid: Det er et krav, at du over en 26 ugers periode i gennemsnit kan arbejde minimum 8 timer ugentligt.

Ansættelse jf. gældende overenskomst samt de tilhørende særbestemmelser og lokalaftaler.

Sådan søger du
Hvis ovenstående har fanget din interesse, så glæder vi os til at høre fra dig. Upload venligst din ansøgning samt CV senest d. 19.09.18.
Ansøgningen skal skrives på dansk.

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås hos Team Manager Marianne Ellegaard tlf.: +456052 0806.

Ansøg her

Udløber: 25.09.2018