Trine Kronborg Brøns, kendt i den danske rejsebranche for navnlig sin tid hos Singapore Airlines, er død i en alder af blot 48 år. Arkivfoto: Henrik Baumgarten.

Dødsfald: Trine Kronborg Brøns

Trine Kronborg Brøns, kendt i den danske rejsebranche for navnlig sine 11 år i Singapore Airlines, er som blot 48-årig død efter længere tids sygdom. Hun bisættes på fredag fra Holmens Kirke.

Trine Kronborg Brøns, der i en periode under sit tidligere ægteskab også var kendt som Trine Jacko, døde forleden efter længere tids sygdom i en alder af blot 48 år. Efter ægteskabet tog hun sit pigenavn, Trine Kronborg Brøns, tilbage.

Hendes familie skriver på Trine Kronborg Brøns’ side på Facebook, at bisættelsen sker på fredag klokken 11 fra Holmens Kirke i København og at alle er velkomne.

Trine Kronborg Brøns, der var uddannet som merkonom fra Copenhagen Business School, begyndte i rejsebranchen i 1998 som reservations- og billetmedarbejder hos Olympic Airways (i dag Olympic Air under Aegean Airlines).

Efter fem år hos det græske flyselskab, skiftede Trine Kronborg Brøns til Singapore Airlines, hvor det blev til 11 år. Først i billetsalget, siden som salgs- og marketingschef frem til sommeren 2014. Ligeledes var hun et aktivt medlem i rejsebrancheforeningen IATA Comet-klubben.

Trine var som en lillesøster for mig
I sine sidste år arbejdede Trine Kronborg Brøns, når helbredet tillod det, som konsulent for rejsebureauet Williams World Tours, WWT. Robert William Assaad, administrerende direktør og ejer af Williams World Tours, siger til STANDBY.DK:

”Trine var som en lillesøster for mig. Jeg kendte hende fra hendes tid i Singapore Airlines. Jeg husker hende med stor glæde, som en ven med et stort hjerte, der altid var der for alle og som altid gav sig 100 procent. Trine var elsket af alle, hendes død er et stort tab og savn.”

På Facebook skriver en anden af Trine Kronborg Brøns’ venner: ”Jeg kendte Trine fra Singapore Airlines-tiden og husker hende med glæde. Vi havde masser af grin sammen, hun var bare en skøn kvinde. Det er utrolig synd for hendes familie, som nu skal fortsætte uden hende.”