Dragsholm Slot får ny daglig leder

Jacob Rais.

Jacob Rais.

TURISME: Det gamle slot i Nordvestsjælland har hentet et kendt ansigt fra den danske hotelbranche som ny daglig leder til at sikre fortsat højt værtskab og udvikling af slottet som attraktivt mødested.

Jacob Rais er mest kendt som tidligere direktør for det 5-stjernede Hotel Skt. Petri i København. Han er nu i spidsen for Dragsholm Slot. Han kommer fra en hotelfamilie og har også været på de københavnske hoteller Front Hotel og Hotel Fox (i dag SP 34).

Jacob Rais har desuden medvirket som hotelekspert i TV2s programserier ”Danmarks Dejligste Badehoteller” og ”Danmarks Dejligste Slotshoteller”. Under optagelserne til ”Danmarks Dejligste Slotshoteller” besøgte han for første gang Dragsholm Slot.

I sit nyt job på Dragsholm Slot får han titel af ”hôtelier” med reference til slotsejer og adm. direktør Mads Hylleholt Bøttger, der bl.a. siger: ”Jacob har stor erfaring og kompetencer med at drive hotel og skabe hoteloplevelser på højeste niveau og er desuden anerkendt som en af Danmarks dygtigste hoteleksperter. Han er fyldt med energi og har en masse ambitioner for slottets fremtid.”

Dragsholm Slot i Odsherred, en times kørsel fra København, kan datere sin historie ca. 800 år tilbage. Slottet har 34 hotelværelser samt møde- og konferencelokaler.