Drenge snydt for træningstur kommer alligevel afsted

La Manga Club, hvor masser af landshold og europæiske storklubber pudser formen af inden sæsonstart og store kampe.

Sagen om de 16 fodbolddrenge fra Rosenhøj Boldklubs U19-hold, der blev snydt for ca. 85.000 kr. til en træningslejr i Spanien, har vakt både forargelse og sympati på internettet.

Drengene havde hver betalt knap 5.000 kr. til træningslejren – penge, som blev betroet rejsearrangøren ’Fodbold og Event’. I stedet for at sørge for flybilletter og træningsophold stak ejeren pengene i egen lomme og gik under jorden.

Efter at have sundet sig oven på tabet af de mange penge tyede Rosenhøj Boldklub til deres Facebook-side og bad følgerne om økonomisk støtte til en ny rejse.

”Da vi hørte om drengenes problemer, kontaktede vi Rosenhøj Boldklub og gik samtidig i gang med at finde en alternativ tur. I dag hvor man kan bestille sin ferie eller træningsrejse via et hav af mere eller mindre seriøse rejsearrangører, er det vigtigere end nogensinde, at man kan stole på sin rejsearrangør. Når f.eks. fodbolddrengene bliver snydt, skader det hele rejsebranchen – det hverken kan eller vil vi leve med. Derfor satte vi os for at hjælpe drengene, og vi er glade for, at det nu er lykkedes”, siger marketingchef Eva Lundgren fra Spies.

”Det er vigtigt at vælge sin rejsearrangør med omhu og vigtigst af alt: Udbyderen skal være medlem af Rejsegarantifonden, så pengene er sikret ved f.eks. en konkurs, når man har købt f.eks. både fly og hotel”, siger Eva Lundgren.

La Manga Club er et sportsresort, der ud over fodbold byder på bl.a. golf, tennis, cykling og vandsport.

”Der er tale om et af Europas flotteste træningsanlæg, hvor landshold og europæiske storklubber pudser formen af. La Manga Club ligger en times kørsel fra lufthavnen i Alicante. Her er der garanti for, at drengene får en stor oplevelse og de bedste rammer til at komme i topform”, siger John Gædicke, der er Team Manager for Sports Rejser i Group & Conference hos Spies.

På hjemmesiden https://www.rejsegarantifonden.dk/ kan man se hvilke selskaber, der er medlem af fonden.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.