Drone-taxi testes i USA

drone taxiDrone-taxien Ehang 184 har fået godkendelse af myndighederne til testflyvninger i delstaten Nevada, skriver C-Net.

Den kinesisk byggede drone, der har plads til én person, blev præsenteret på CES-messen i Las Vegas i januar, hvor den tiltrak stor opmærksomhed.

Fartøjet har otte rotorer og kan flyve med en maksimal hastighed på 100 km/t med en maksimal højde på 3.500 meter. Den længst mulige rejsetid for den batteridrevne drone er 23 minutter.

Testflyvningerne kan indledes allerede i år, ifølge Nevada Institute for Autonomous Systems og Governor’s Office of Economic Development (GOED).

For at kunne benyttes uden for testmiljøet, hvis det skulle blive aktuelt, kræves desuden en godkendelse fra Federal Aviation Authority, skriver travelreport.se.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.