Dylov-familien tilbage ved roret i SCC

Scandinavian Cruise Center har taget afsked med den hidtidige direktør, Merethe Gadeberg. Ny direktør er Per Dylov – mens hustruen Bodil er ny bestyrelsesformand i selskabet

 

Med Merethe Gadebergs exit tager ejerkreds og personale i Scandinavian Cruise Center afsked med den fjerde chef indenfor få år. Tidligere direktører i krydstogtsrejsebureauet er Torben Brink og Harald Rytz. Desuden har Michael Andersen i en periode været daglig leder af bureauet, med titel af salgsdirektør.

 

I en pressemeddelelse fra Christina Dylov, datter af den nye bestyrelsesformand, hedder det at Merete Gadeberg stopper ”af helbredsmæssige årsager”. Gadeberg afviser dog overfor Stand By, at hun fejler noget særligt.

– Jeg har i perioder haft et forhøjet blodtryk. Den slags er jo ofte stress relateret, og jeg brød mig ikke om at mit blodtryk røg i vejret søndag eftermiddag, forud for arbejdsugens begyndelse mandag morgen, siger hun til Stand By. Merethe Gadeberg tilføjer, at hun og familien Dylov er skiltes i fred og fordragelighed, og stadig er ”lige gode venner”.

 

Udover ægteparret Dylov bliver den fremtidige ledelse i SCC en såkaldt ”flad” model, hedder det i pressemeddelelsen. Ny administrationschef er Bodil Dylovs datter, Christina, mens Søren Kold er økonomichef og Henning Vinter er salgs- og produktionschef.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.