Dylov-familien tilbage ved roret i SCC

Scandinavian Cruise Center har taget afsked med den hidtidige direktør, Merethe Gadeberg. Ny direktør er Per Dylov – mens hustruen Bodil er ny bestyrelsesformand i selskabet

 

Med Merethe Gadebergs exit tager ejerkreds og personale i Scandinavian Cruise Center afsked med den fjerde chef indenfor få år. Tidligere direktører i krydstogtsrejsebureauet er Torben Brink og Harald Rytz. Desuden har Michael Andersen i en periode været daglig leder af bureauet, med titel af salgsdirektør.

 

I en pressemeddelelse fra Christina Dylov, datter af den nye bestyrelsesformand, hedder det at Merete Gadeberg stopper ”af helbredsmæssige årsager”. Gadeberg afviser dog overfor Stand By, at hun fejler noget særligt.

– Jeg har i perioder haft et forhøjet blodtryk. Den slags er jo ofte stress relateret, og jeg brød mig ikke om at mit blodtryk røg i vejret søndag eftermiddag, forud for arbejdsugens begyndelse mandag morgen, siger hun til Stand By. Merethe Gadeberg tilføjer, at hun og familien Dylov er skiltes i fred og fordragelighed, og stadig er ”lige gode venner”.

 

Udover ægteparret Dylov bliver den fremtidige ledelse i SCC en såkaldt ”flad” model, hedder det i pressemeddelelsen. Ny administrationschef er Bodil Dylovs datter, Christina, mens Søren Kold er økonomichef og Henning Vinter er salgs- og produktionschef.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.