Dyrest at leje bil i New York

De turister, der vil ’gøre’ USA i lejebil, gør klogt i at sætte sig ind i priserne rundt om i landet, før de vælger deres ankomstdestination.

New York City er for eksempel dyrere end alle andre byer i USA, når det kommer til priserne på billeje. Det fremgår af en undersøgelse fra CheapCarRental.net, som har gennem et helt år sammenlignet 50 destinationer og sammenlignet lejeprisen for en dag på de billigste økonomi-biler.

I New York City lød dagsprisen på 72 dollar – 414 kroner. De 10 dyreste destinationer er 1. New York City $72, 2. New Orleans $64, 3. Honolulu $63, 4. Washington, D.C. $59, 5. Houston $56, 6. Boston $55, 7. Newark $54, 8. Charlotte $53, 9. Austin $49 og 10. Sacramento $48.

Der er altså 8 dollar – 46 kroner – at spare pr dag hvis man lejer i Newark lufthavnen i stedet for i JFK og 75 kroner at spare om dagen, hvis man flyver til Washington DC i stedet for til New York JFK.

De billigste destinationer med hensyn til billeje ligger på Vestkysten, hvor man har udregnet gennemsnitsprisen for billeje i San Diego, Seattle og Los Angeles og den lyder på 30 dollar – altså under halvdelen af prisen for et lignende køretøj på Østkysten.

Allerbilligst på listen er Milwaukee. Her koster den daglige leje af den billigste bil i gennemsnit for hele året 27 dollar.

Alle priserne er beregnet på basis af pick up og drop off i de lokale lufthavne.