Rift om fly til Phuket fra Aalborg

Første afgang er den 14. november, og Tjæreborg Rejser har allerede solgt 120 af de160 pladser på flyet, som selskabet råder over.

“Med det tempo, som rejserne til Thailand sælges i, kan vi allerede nu sige, at forsøget med at flyve til og fra Aalborg til Phuket er blevet en succes. På afgangen den 3. april har vi næsten solgt hver anden rejse – et salgsmønster, som er bedre end for vores flyvninger fra København,” siger salgschef Kjeld Gadegaard fra Tjæreborg Rejser.

Til vinter får Tjæreborg Rejser også direkte flyvninger fra Billund til Phuket med MyTravel Airways’ store A330-fly. Første afgang er den 21. november, og her er halvdelen af pladserne solgt.

“Knapt så hurtigt går det på afgangen den 27. marts, men vi er sikre på, at mange jyder gerne vil flyve fra det midtjyske og dermed spare turen frem og tilbage til København,” siger Kjeld Gadegaard.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.