Per Ankær køber International Conference Services

Per Ankær, der har over 20 års erfaring i rejsebranchen, senest som direktør for Albatros Travels Afrika kontorer, overtager posten som adm. direktør. Han har arbejdet i firmaet i et år og køber nu aktierne i ICS af Lars Christensen.

Virksomheden har 15 ansatte i København og er involveret i ni andre kontorer uden for Danmark. ICS i Danmark har det seneste år haft en god vækst og har netop startet en ny afdeling, ICS – Motivational Events, der fokuserer på firmamøder og større events.

”Jeg er glad for at gennemføre generationsskiftet mens firmaet er inde i en positiv udvikling” siger Lars Christensen. ”Jeg er overbevidst om at kunder og samarbejdspartnere vil nyde godt af denne proces og jeg ser frem til at følge udviklingen som bestyrelsesformand og bruge mere tid i huset i Frankrig.”

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.