Knald eller fald for VM i Tyskland

Bernd Hässler, tysk turistchef i Danmark, er spændt på, om VM i fodbold i Vesttyskland 9, juni – 9. juli vil betyde en gevinst i antallet af turister fra Danmark til Tyskland.

“Det var ærgerligt, at Danmark ikke kom med. Jeg tror, at det ville have givet 25.000 ekstra besøgende. Nu afhænger det meget af, hvor mange billetter danskerne kan få. Der er tre mio. billetter til rådighed. Foreløbig har 30 mio. forsøgt at købe en billet,” siger Bernd Hässler til Stand By.

“Selv om det ikke lykkes at få billet, vil jeg stadig opfordre danskere til at besøge Tyskland under VM, for der bliver sat storskærme op flere steder i de store byer både ved stadions og i centrum af byerne. Det giver trods alt en god stemning. Der bliver også lavet et “fam-mile” hvor der på gågaderne i byerne bliver opstillet souvenirforretninger om fodbold, pubber og forretninger med forfriskninger. Når jeg er spændt på, hvor mange danskere der kommer skyldes det, at nogle nok vil blive hjemme i skuffelse over, at Danmark ikke kvalificerede sig. Andre som ville være taget af sted bliver hjemme på sofaen og ser TV, for det er mere bekvemt eller fordi de mener der vil være for meget uro og mas under VM,” siger Bernd Hässler.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.