Knald eller fald for VM i Tyskland

Bernd Hässler, tysk turistchef i Danmark, er spændt på, om VM i fodbold i Vesttyskland 9, juni – 9. juli vil betyde en gevinst i antallet af turister fra Danmark til Tyskland.

“Det var ærgerligt, at Danmark ikke kom med. Jeg tror, at det ville have givet 25.000 ekstra besøgende. Nu afhænger det meget af, hvor mange billetter danskerne kan få. Der er tre mio. billetter til rådighed. Foreløbig har 30 mio. forsøgt at købe en billet,” siger Bernd Hässler til Stand By.

“Selv om det ikke lykkes at få billet, vil jeg stadig opfordre danskere til at besøge Tyskland under VM, for der bliver sat storskærme op flere steder i de store byer både ved stadions og i centrum af byerne. Det giver trods alt en god stemning. Der bliver også lavet et “fam-mile” hvor der på gågaderne i byerne bliver opstillet souvenirforretninger om fodbold, pubber og forretninger med forfriskninger. Når jeg er spændt på, hvor mange danskere der kommer skyldes det, at nogle nok vil blive hjemme i skuffelse over, at Danmark ikke kvalificerede sig. Andre som ville være taget af sted bliver hjemme på sofaen og ser TV, for det er mere bekvemt eller fordi de mener der vil være for meget uro og mas under VM,” siger Bernd Hässler.

Skrevet af