To dages julehygge på Langeliniekajen

Anledningen er, at det første julekrydstogt kommer til København. Kl. 8.00 lørdag den 10. december byder København med HT-orkestret i spidsen det første julekrydstogt velkommen til Langelinie, og københavnerne er inviteret med til festlighederne. Når M/S Aurora fra rederiet P&O lægger til kaj ved Langelinie træder gæsterne i land til to festlige dage med dansk julestemning.

Krydstogtturisterne skal se, hvordan danskerne fejrer jul, og københavnerne er indbudt til et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Julemanden ankommer sejlende lørdag kl. 10 og derefter kan børnene glæde sig til at høre ham læse H.C. Andersens eventyr højt, når han ikke laver tryllerier sammen med nissemor og uddeler julegodter. De voksne julegæster kan glæde sig til at nyde de mange lækkerier, der sælges i teltet – alt fra julesmåkager og honning til øl fra Svaneke Bryghus og snaps og bitter fra Bornholms Spritfabrik.
Søndag skaber det grønlandske MIK Kor stemning med dans og julesange på engelsk, dansk og grønlandsk, og Helsingør Pigegarde lukker julefesten med tattoo ved skibets afgang søndag kl. 17.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.