Forslag om ny bro mellem Jylland og Sjælland


Diskussionen om en fast forbindelse over Femern Bælt bør stoppe, og afløses af seriøse undersøgelse af en broforbindelse mellem Jylland og Sjælland. Det mener trafikøkonom Uffe Jacobsen, der får støtte fra bl.a. formanden for Regionsrådene, Bent Hansen.

Ifølge Uffe Jacobsen vil en broforbindelse mellem de to sjællandske landsdele få langt flere brugere i form af bilister og togrejsende, end en Femerbro nogensinde vil kunne nå op på, og han betegner direkte en bro til Tyskland som pengespild.

Bent Hansen (S), der er formand for Region Midtjylland og for regionernes sammenslutning, er stort set enig i forslaget.

“Hvis man får en Femerbro, vil det trække al udvikling østpå og koble resten af Danmark af. Skal man derimod bevare et Danmark i balance, er man nødt til at gøre noget ved trafikken. Derfor er sådan en løsning langt mere interessant end en bro ved Femer,” mener Bent Hansen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.