MyTravel Airways udvider rutenet


Skandinaverne er så glade for oversøiske ferierejser, at charterflyselskabet MyTravel Airways nu udvider med tre nye destinationer. Næste vinter får selskabet lidt færre flyvninger til De kanariske Øer men til gengæld flere til nye charterrejsemål som Cape Town i Sydafrika, Mombasa i Kenya og spillebyen Las Vegas i USA.

Samtidig øges antallet af flyvninger til Thailand. I denne vinter flyves der dagligt til Bangkok eller Phuket, men fra efteråret bliver der ni ugentlige afgange, og Krabi i Sydthailand kobles på rutenettet.

”I denne vinter flyver vi ca. 63.300 skandinaver til Thailand. Til vinter øger vi dette tal til ca. 78.500. Vor Thailand-produktion vil derefter udgøre ca. seks procent af vor samlede produktion. Selv om udbuddet af oversøiske flyrejser vokser markant, vil antallet af flysæder til De kanariske Øer udgøre over 65 pct. af vor vinterproduktion, siger direktør i MyTravel Airways, Tom Clausen.
Fra Danmark flyver MyTravel Airways til Phuket, Goa og Cape Town i Sydafrika, mens Las Vegas beflyves fra både Oslo og Stockholm. Sidstnævnte by får også glæde af Mombasa-afgangen.

”Selv om vi danskere har fået smag for de oversøiske rejsemål, er svenskerne mere vilde med at rejse langt. Bliver Las Vegas og Mombasa den ventede succes, vil jeg ikke udelukke, at vi også får afgange fra Danmark” siger Tom Clausen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.