IP-telefoni for alle i Københavns Lufthavn

Mønttelefonen har udspillet sin rolle og erstattes nu af IP-telefonen i Københavns Lufthavn. Her  kombineres telefoni med internet og e-mail. Lufthavnen er i fuld gang med at opsætte 100 telefonautomater som afløser for de traditionelle mønt- og korttelefoner

“Selv om de fleste har mobiltelefon, ser vi store muligheder i de kombinerede telefon- og internet kiosker. Mange har behov for at ringe til udlandet, og i langt de fleste tilfælde er det billigere med IP-telefoni. Samtidig giver kioskerne nem og hurtig adgang til internet og e-mail,” siger passagerchef Susanne Frank, Københavns Lufthavne A/S.

Det koster to kroner i minuttet at ringe til EU eller USA fra kioskerne, mens prisen for samtaler til andre verdensdele er maksimalt fem kroner i minuttet. For internet, e-mail, videomail, spil osv. er prisen to kroner i minuttet. Der kan betales med mønter eller Dankort, Visa eller MasterCard.

Kioskerne rummer en række gratis servicefunktioner. Det gælder turistportalen iSpot Copenhagen, der giver information om restauranter, kulturliv, shopping, seværdigheder og sightseeing i København. Der er også gratis adgang til Københavns Lufthavns hjemmeside www.cph.dk og til online butikken www.tax-free.dk.

De nye telefoner er baseret på et touch-screen system, der sammen med tastaturet og den indbyggede mus gør det nemt at overskue og anvende. Telefon-funktionen fungerer for brugeren som en hvilken som helst anden telefon.

En særlig feature på telefon- og internet kioskerne er det indbyggede webkamera, som gør det muligt at optage og sende videomail. Så nu er det nemmere end nogensinde at sende en personlig hilsen fra lufthavnen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.