Ryanair møder modstand fra fagforeninger

Det internationale transportarbejder forbund, ITF, ser ud til at have indledt en kampagne mod lavprisflyselskabet Ryanairs ledelsesstil. IFT har sat et website op, hvor ansatte i Ryanair har mulighed for at fortælle om deres oplevelser i selskabet, og det har ført til historier om bl.a. dårlige arbejdsforhold, arbejdsdage i frygt, manglende respekt for medarbejdere, urimeligt lange arbejdsdage og kompromiser med sikkerheden. Det er første gang IFT sætter et website op for at hjælpe medlemmer, som ikke mener, at de bliver behandlet ordentligt på deres arbejdspladser. IFT’s generalsekretær, David Cockroft, er dybt chokeret over tilstanden hos Ryanair og udtaler, at ”det står langt værre til, end vi frygtede.”
Det er ikke første gang, Ryanair-chef Michael O’Leary konfronteres af fagforeninger, men det har indtil nu været i forbindelse med lokale aftaler. IFT’s tiltag vil utvivlsomt gøre livet sværere for Ryanair.
(Børsen, 11/01)   

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.