Aalborg Lufthavn udvider

Udviklingen indenfor charterflyvningen på Aalborg Lufthavn gør nu, at lufthavnen planlægger en ny separat bagagemodtagelseshal til charterturisterne, som ventes at udgøre 65.000 rejsende næste år ud af et samlet antal rejsende, inklusive dansk indenrigs på 350.000.
På få år er antallet af ugentlige charterflyvninger steget fra to til 12 og til næste sæson forventer lufthavnen en yderligere udvidelse med bl.a. seks ugentlige afgange med Star Tour direkte fra Aalborg til Phuket med fly med plads til 360 passagerer.
Det største ønske hos lufthavnen er en direkte indkøbsrute til London, men lufthavnsdirektør William Bluhme afviser kategorisk at lukke et lavprisselskab ind på lufthavnen på andre vilkår end dem, som de øvrige flyselskaber har.
(Jyllands-Posten 9.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.