Rejser udenfor Asien sælger forrygende

Mens mange rejsebureauer bruger masser af ressourcer på de Thailand-kunder, der har bestilt en rejse i den kommende tid, så oplevede Bravo Tours i Herning, som ikke har destinationer i de katastroferamte områder på programmet, et rekordsalg de første tre dage af denne uge med ca. 850 solgte rejser pr. dag.
Direktør Peter Hornshøj er overbevist om, at rekordslaget skyldes, at Bravo Tours ikke sælger rejser til de ramte områder: ”Vi sælger altså noget mere, end vi er vant til, og det kan vel ikke afvises, at nogle nu aflyser rejser til Sydøstasien og bestiller til lidt nærmere destinationer hos bl.a. os.”
Bravo Tours er i forvejen inde i en god udvikling. Selskabet solgte 34.000 rejser i 2003, og dette tal steg til 56.000 i 2004. I år forventer man at sælge 72.000 rejser. I det seneste regnskabsår blev omsætningen øget med 50 pct., og Herning-selskabet opnåede sit bedste resultat hidtil med 14 mio. kr. i overskud før skat.
(Børsen, 7/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.