EasyJet klar med EU-base efter Brexit

EasyJet vil informere om, hvilket land, der skal være hjemsted for det britiske lavprisselskabs nye hovedkontor i løbet af april.

Ifølge Sky News vil easyJet i løbet af få uger oplyse, i hvilket af de tilbageværende 27 EU-lande, flyselskabet vil søge en nyt operatørcertifikat (AOC), som gør det muligt for selskabet at fortsætte sine flyvninger mellem to EU-medlemslande.

Sky News redaktør Mark Kleinman: “Beslutningen vil effektivt medføre etableringen af et nyt administrativt hovedkontor for easyJet, selv om flyselskabet ikke har planer om fysisk at flytte sin stab på 1.000 medarbejdere, der arbejder i selskabets operative hovedkvarter i Luton Airport.”

easyJet har angiveligt brugt ni måneder på at evaluere fordele og ulemper i hvert af de 27 EU-lande med hensyn til at opnå et operatørcertifikat, og kilder oplyser ifølge Sky News, at lande som Østrig, Malta og Portugal er blandt de udvalgte. EasyJet har ikke ønsket at kommentere.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.