easyJet lancerer loyalitetsprogram

easyjetDet britiske lavprisselskab starter nu loyalitetsprogrammet Flight Club, som bl.a. vil tilbyde gebyrfri ændringer, prisgaranti, gratis navneændringer og mere fleksibilitet til hyppige passagerer.

Antallet af bookinger foretaget af tilbagevendende kunder, er steget fra 51% i 2010 til 59% i 2015. Det betyder, at 74% af selskabets passagerer vælge at flyve med easyJet igen.

Flight Club er blevet testet i 18 måneder af 15.000 hyppige flygæster og har givet passagererne bl.a. øget fleksibilitet, gebyrfri ændring af bookinger, prisgaranti og et dedikeret kundeserviceteam.

Den type passagerer, der vil få gavn af det nye loyalitetsprogram, er pendlere, samt erhvervsrejsende og dem der har flere bopæle, er i langdistanceforhold eller har familie, der bor andre steder i Europa.

Ordningen bliver indført på hele easyJets europæiske netværk fra begyndelsen af 2016. Passagerer vil blive inviteret, når de opfylder kriterierne, der er baseret på, hvor mange flyafgange, man har booket, og/eller om man har brugt et minimumsbeløb hos easyJet i løbet af en periode på 12 måneder.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.