EasyJet overvejer base i CPH

Oplysningen stammer fra handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, som i London blandt andet er mødtes med folk fra easyJet, skriver politiken.dk.

 

Regionsdirektør Thomas Haagensen fra easyJet bekræfter, at CPH er blevet mere interessant for lavprisselskabet, som startede med a flyve fra Danmark i 1998 og nu runder en million passagerer til og fra København.

easyJet har i år haft en samlet passagervækst på 12% med København betydeligt over gennemsnittet med 19-20% vækst i forhold til sidste år. Det gør København interessant, at lufthavnen tiltrækker flere rejsende ud over det naturlige geografiske optageområde og en status som knudepunkt i regionen, mener Thomas Haagensen.

Han understreger, at der ikke er truffet beslutning i sagen endnu og andre lufthavne er også med i selskabets sonderinger, men lejligheden til at drøfte sagen med ministeren har trukket i den rigtige retning.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.