easyJet runder 60 millioner passagerer på et år

Easyjet a319Lavprisselskabet har de seneste 12 måneder haft 60.048.534 millioner passagerer og siden november 2005 har selskabet fordoblet det årlige antal passagerer.

Da easyJet blev grundlagt i 1995 rådede selskabet over to fly, som fløj imellem to indenrigsdestinationer i Storbritannien. 18 år senere har selskabet 212 fly, som flyver imellem 137 lufthavne i 33 lande. easyJet er blevet det fjerdestørste europæiske flyselskab og i Danmark er easyJet det tredjestørste flyselskab.

easyJet nåede 10 millioner passagerer på et år i juli 2001 – blot seks år efter selskabets første flyvning og nåede i 2003 20 millioner passagerer på et år. Det tal steg til 30 millioner i 2005 og er nu i 2013 blevet fordoblet til 60 millioner passagerer for første gang nogensinde.

Over 10 millioner af passagererne har været forretningsrejsende og easyJet har indført en række initiativer, såsom Flexe Fare-billetter, tildelte sæder og Plus-kort, for at give forretningsrejsende fleksibilitet og imødekomme deres behov.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.