Easyjet støtter indsamling efter Nepal-jordskælv

0

nepal jordskælvNØDHJÆLP: De kommende uger støtter Easyjet-indsamling til UNICEF på alle sine flyvninger. Pengene skal gå til at beskytte bl.a. børn i jordskælvsramte Nepal.

Flyselskabets kabinepersonale startede nødhjælpsindsamlingen ombord på flyene i tirsdags for at indsamle penge til ofrene i Nepal. Pengene går til at skaffe rent drikkevand og andre livsnødvendige forsyninger til de hundredetusinde berørte børn og familier i Nepal.

Over 40 pct. af den nepalesiske befolkning er børn, og det vurderes, at omkring 3 mio. børn er i nød efter jordskælvet søndag i sidste uge.

”UNICEF har arbejdet i Nepal i over 40 år. Men vi kan ikke klare det alene. For omkring 50 kr. er det muligt at forsyne en familie med et nødhjælps-vandkit, der kan samle, opbevare og rense drikkevand,” siger David Bull, adm. direktør for UNICEF i Storbritannien.

Jordskælvet er det voldsomste i Nepal i over 80 år, det ødelagde store områder i og omkring hovedstaden Kathmandu. Jordskælvet har forsaget bygningskollaps, ødelagt skoler og smadret infrastruktur. Samtidig har flere tusinde mistet livet, og endnu flere er såret.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz