easyJet tjener stort på Air France strejke

easyjetI dag har easyJet forhøjet sine forventninger til årsresultatet til 580 millioner pund efter at have tjent stort på den langvarige pilotstrejke hos Air France.

Ifølge det engelske lavprisselskab har man fået ekstra 5 millioner pund i kassen efter passagererne har skiftet fra Air France til easyJet: “Kombineret med en stærk finish på året, er det bestyrelsens forventning, at overskuddet før skat for de 12 måneder, der sluttede med udgangen af september, vil ende på mellem 575 og 580 millioner pund i stedet for den tidligere forventning, som lød på 545-570 millioner”, hedder det i en regnskabsmeddelelse.

Selskabet sparede ligeledes 2 millioner pund på billigere brændstof i de seks måneder frem til september og 15 millioner på ændrede valutakurser.

CEO Carolyn McCall: “easyJet har fastholdt sin strategi og leveret et stærkt resultat i andet halvår. Det har gjort det muligt at komme med rekordoverskud for fjerde år i træk, hvilket givar anledning til selskabets hidtil største aktieudbytte på 40% af overskuddet”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.