easyJet vil flytte fra UK til EU

d-avvl-easyjet-airbus-a320-214wl_PlanespottersNet_591283Det britiske lavprisselskab har sat gang i forhandlingerne om at søge operating license i et andet EU-land efter Storbritannien har meldt sig ud af EU.

“Vi driver ’business as usual’. Vi skal bruge lidt mere tid til at overveje de næste skridt”, siger adm. direktør Carolyn McCall til Reuters.

Hvis Storbritannien får adgang til det frie marked efter bruddet med EU, vil der ikke ske ændringer for flyselskaberne, men easyJet ønsker at være forberedt på alle eventualiteter.

“Vi skal have kontrol med vores egen fremtid, så vi arbejder på flere løsningsmodeller, men før vi har en regering, der kan forhandle Storbritanniens forhold til EU, kan vi ikke forvente alverdens ændringer”, siger Carolyn McCall.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.