easyJet vil flytte fra UK til EU

d-avvl-easyjet-airbus-a320-214wl_PlanespottersNet_591283Det britiske lavprisselskab har sat gang i forhandlingerne om at søge operating license i et andet EU-land efter Storbritannien har meldt sig ud af EU.

“Vi driver ’business as usual’. Vi skal bruge lidt mere tid til at overveje de næste skridt”, siger adm. direktør Carolyn McCall til Reuters.

Hvis Storbritannien får adgang til det frie marked efter bruddet med EU, vil der ikke ske ændringer for flyselskaberne, men easyJet ønsker at være forberedt på alle eventualiteter.

“Vi skal have kontrol med vores egen fremtid, så vi arbejder på flere løsningsmodeller, men før vi har en regering, der kan forhandle Storbritanniens forhold til EU, kan vi ikke forvente alverdens ændringer”, siger Carolyn McCall.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.