Parken bygger vandland ved Legoland

Bestyrelsesformand i Parken, Flemming Østergaard har sikret sig rettighederne til opførelsen af centeret ved at købe 75 pct. af aktiekapitalen i REKA Leisure, der har option på at bygge et oplevelsescenter op til Legoland. Det har kostet Parken 31,5 millioner kroner.

De 200 hektar, som det drejer sig om, får plads til 1500 feriehuse og et overdækket 40.000 kvadratmeter stort ferie- og oplevelsescenter, samt et stort vandland på 10.000 kvadratmeter.

Den nye park ventes færdig i 2009, og vil da have lettet Don Ø for omkring en milliard kroner.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.