Point for en million miles

Den 30-årige canadier brugte Air Canada’s North America billetter til 7000 canadiske dollars, som giver mulighed for ubegrænsede flyrejser på kontinentet mellem den 1. oktober og den 30. november.

Den type billetter er designet til at fremme kundeloyaliteten ved at give folk, som har optjent point mulighed for at booke bedre sæder og gratis flybilletter i fremtiden. ”Jeg flyttede det bare op til et helt nyt niveau,” jokede Tacchi i et interview i sidste uge i Vancouver International Airport, før han gik ombord på endnu et fly.

Efter at have fløjet en million miles har Tacchi fået, hvad der svarer til ti rundture på business class- fly fra Canada til Australien, hvilket han har anslået ville have kostet ham ca. 70.000 canadiske dollars. 

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.