DTF nomineret til E-handelspris

Rejsevirksomheden DTF Travel i Hjørring er nomineret til årets E-handelspris i kategorien ”Bedste Salg” og har dermed mulighed for at markere sig i den absolutte elite blandt danske virksomheder, der er forrest i den kommercielle udvikling på internettet.
Hjørring-bureauet er nomineret sammen med fem andre danske virksomheder, der er udvalgt blandt flere hundrede ansøgere, og skal konkurrere om æren med bl.a. Dansk Tipstjeneste og fødevaregiganten Coop Danmark. ”Så det er nogle kæmpe virksomheder, vi er oppe imod, og virksomheder, der har langt større omsætning end vi har” forklarer online-direktør i DTF Travel, Ditlev Bredahl.
E-handelsprisen har til formål at fremme, synliggøre og præmiere ”godt købmandsskab”, praktiseret i cyberspace. Priserne uddeles den 10. februar ved et arrangement i TV-Byen i København.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.