DFDS spiller op med jazz på Oslobåden

Om bord optræder blandt andre Hugo Rasmussen, Malene Mortensen samt Hanne Boel & Carsten Dahl, Mads Vinding og Axel Riel. Startskuddet for Oslobådens jazzprogram, der er en officiel del af Copenhagen Jazz Festival, lyder den 2. juli.

Første navn på plakaten er Alberte Winding/Benjamin Koppel, der i dagene den 2. og 3. juli giver to koncerter om bord på DFDS Seaways’ skib m.s. CROWN OF SCANDINAVIA – en for børn og en for voksne. Den 3. og 4. juli spiller Hugo Rasmussen om bord med et superteam af musikere, blandt andre den opsigtsvækkende trommeslager Kresten Osgood. Hugo Rasmussen Kvartet efterfølges af Djanzz, som blandt andet byder på dansejazz.

Den 9. juli stikker Hanne Boel & Carsten Dahl, Mads Vinding og Axel Riel til søs med Oslobåden og spiller to koncerter for i alt 360 passagerer, der har købt DFDS Seaways’ koncertbilletter. Oslobådens jazzprogram byder desuden på vokalkoncerter med Benni Chawes (13.–14. juli) og Malene Mortensen (15.–16. juli).

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.