Stelios byder Icelandair velkommen

Grundlæggeren af EasyJet, Stelios Haji-Ioannou er umiddelbart positivt indstillet overfor Icelandairs opkøb af aktier i det engelske lavprisselskab. ”Jeg er glad for at et andet flyselskab er enig med mig i, at det nuværende kursniveau vfor EasyJet-aktien er undervurderet” sagde Stelios i går i en kommentar til aktieopkøbet. Icelandair meddelte i går, at selskabet overraskende har opkøbt 8,4 pct. af aktiekapitalen i EasyJet, og det islandske selskab gjorde det samtidig klart, at man er sulten efter endnu flere aktier i lavprisselskabet.
Stelios afviste dog enhver tanke om, at han vil sælge nogle af sine egne aktier i EasyJet: ”Jeg betragter min aktiepost i selskabet som en strategisk og langsigtet investering i den overordnede målsætning om at udbrede Easy-brandet yderligere” sagde han. Easy-konceptet findes i dag i 12 vidt forskellige brancher, og Haji-Ioannou familien har ikke til hensigt at skille sig af med nogen af besiddelserne. 41 pct. Af EasyJet-aktierne kontrolleres af Stelios Haji-Ioannou og hans familie.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.