Edinburgh bliver del af NORD-ruterne

1024px-Edinburgh_Castle_from_the_south_eastEdinburgh skal være med i NORD-programmet i stedet for Aberdeen, efter at Atlantic Airways har revideret sin oprindelige plan for NORD. Trafikprogrammet for Norge, Island og Skotland fra foråret er klar.

Atlantic Airways har revideret planerne, og konklusionen er, at Edinburgh og dens store lufthavn har flere fordele end Aberdeen. Valget af Edinburgh vil være en fordel for rejsende, der ønsker en byferie eller en kombination af Edinburgh, Skotland og andre rejsemål.

Det første skridt blev taget på NORD-ruterne i september med to ugentlige afgange til Norge i tillæg til de nuværende til Island. Fartplanen gælder fra slutningen af marts og indebærer flere ruter til nabolandene Island, Norge og Skotland. Trafikprogrammet kan ses på atlantic.fo og indebærer fire ugentlige afgange til Bergen, tre til Reykjavík og to til Edinburgh.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.