Bravo Tours indsætter ekstra fly sydpå

Rejsearrangørerne kan allerede på nuværende tidspunkt glæde sig over et ekstraordinært godt salg af sommerrejser. Især hos Bravo Tours er det svært ikke at være henrykt. I en pressemeddelelse skriver direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, at selskabet allerede i januar havde solgt halvdelen af det antal rejser, man regnede med at sælge i hele 2005. På baggrund af den øgede efterspørgsel har Bravo Tours derfor nu valgt at indsætte ekstrafly til Djerba i Tunesien fra Billund, ligesom antallet af rejser til Tunesien fra København er øget. Bravo Tours indsætter derudover ekstra store fly fra Billund til Tyrkiet i påsken. Det Herning-baserede rejsebureaus hitliste over de mest populære rejsemål ser således ud: 1. Azorerne 2. Kreta 3. Alanya 4. Bulgarien 5. Mallorca.
(Politiken, 23/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.