Danmarks dyreste hotel skal have ny direktør









43-årige Helena Thomsen meddelte i denne uge de 120 medarbejdere i det kulinariske oplevelseshus Løgismose-Nimb, at hun officielt træder tilbage næste fredag. Bygningen ved Tivoli i København omfatter bl.a. Danmarks formentlig mest eksklusive hotel, Nimb Hotel; det har foreløbig 13 suiter, men der er planer om yderligere 17.



”Det har været en fantastisk tid, jeg har vist aldrig arbejdet med så mange professionelle mennesker før. Men der har været rigtig meget arbejde involveret i Nimb, som vi har fået søsat med kæmpe succes,” siger Helena Thomsen til Take Off og tilføjer:



”Nu tager jeg som en lang ferie og tænker over, hvad der skal ske fremover. Jeg har arbejdet som en gal med Nimb, og skulle jeg stoppe, skulle det være nu, inden jeg bliver for involveret i driften,” siger Helena Thomsen.



Indtil der er udnævnt en ny direktør for Nimb varetager resten af chefgruppen den daglige drift.

Helena Thomsen forlader dog ikke helt Nimb, for aftalen med ejerne er, at hun skal stå for salg og marketing at hoteldelen ”så længe de har behov for mig.”



”Siden vi åbnede Nimb maj i år er det gået forrygende, vi har nærmest konstant fyldt i vores juniorsuiter,” siger Helena Thomsen. Nimb Hotel har primært kun de såkaldte juniorsuiter til priser mellem 2.900 og 5.000 kr. for en overnatning.



Helena Thomsen kom til Nimb for 15 måneder siden, efter små tre år hos Hotel Guldsmed-kæden, der omfatter tre charmerende hoteller i København samt et villahotel, der åbner i næste måned i Sydfrankrig.



Forud for genåbning af Nimb gik 17 måneders gennemgribende renovering til 100 mio. kr., der skulle gøre Nimb til en gastronomisk højborg med 13 luksus-hotelsuiter på første sal.



Hotellet er ikke Horesta-certificeret med stjerner, men får mindst et 5-stjernet niveau. Målsætningen var et hotel i den absolutte verdenselite af små, luksuriøse storbyhoteller.



Det kulinariske oplevelseshus Løgismose-Nimb er et joint venture mellem Tivoli og Løgismose, der bl.a. har fornemme Falsled Kro på Fyn.



For de 100 mio. kr. har Nimb nu også et mikromejeri, delikatessebutik, grillbar og vinbar. Hertil kommer et brasserie i stueplan og gourmetrestauranten Herman på første sal, opkaldt efter stjernekokken Thomas Herman, restaurantens køkkenchef.



Nimb har 120 medarbejdere i hotellet, køkkenet, restauranten samt konference- og arrangementsafdeling.



HB


Skrevet af