Bestil det nye pas på nettet

Borgmester Mads Lebech på Frederiksberg er tilfreds med, at borgerne nu kan spare tid på en af de mest efterspurgte kommunale varer, nemlig det danske pas. Han betegner muligheden for at bestille pas på internettet som et flagskib for digitale løsninger i kommunalt regi, skriver epn.dk.

Der spares ventetid i Borgerservicecentret på Rådhuset fordi hver anden pasansøgning er forkert, når borgerne skal forny passet, hvilket typisk koster endnu en tur på rådhuset.

”Systemet er forelagt Rigspolitiet og Kommunernes Landsforening og opfylder krav til sikkerhed, men alligevel skal der ske personlig kontrol af identitet og højde, hvilket sker hurtigt i en kvikskranke, når folk har bestilt og betalt via hjemmesiden”, forklarer vicekommunaldirektør Bjørn Thomsen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.