Efterårs-rejser bliver endnu billigere

Det viser den seneste udgave af Dansk Flyprisindex, som udgives af rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk. Dansk Flyprisindex tjekker hver måned flypriserne til 10 europæiske og interkontinentale destinationer.

 

I uge 36 fra den 6. til den 12. september er de gennemsnitlige priser på flybilletter op til 10% lavere ved afrejse fra København, end det var tilfældet i samme uge sidste år. Fra provinslufthavnene i Billund, Aalborg og Århus er priserne faldet endnu mere. Her vil flybilletterne i gennemsnit være 20 – 25% billigere end uge 36 i 2009.

 

”Der er kommet flere direkte fritidsruter fra det jyske område, hvilket har betydet lavere billetpriser for vestdanskerne. Desuden er der kommet ny og mere kapacitet på de eksisterende ruter fra bl.a. København, hvilket har øget muligheden for billige rejser,” vurderer adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.