Efterårets billigste charterrejser

ferie-rejseTravelmarket.dk har lavet et pristjek på charterrejser i efteråret for at se hvornår, det er billigst at rejse på charterrejse med afrejse fra uge 37 til uge 48.

Pristjekket viser, at de billigste charterrejser er i september og november. Priserne på en uges charterferie inklusiv fly og hotel veksler fra 1.399 kr. i uge 37 til 2.652 kr. i uge 42. Ønsker man all inclusive, er prisen i uge 37 2.599 kr. Prisen på en all inclusive rejse er dyrest i uge 44, hvor man skal betale 3.546 kr. Ikke overraskede er priserne højest i uge 42, som er skolernes efterårsferie.

I pristjekket er der taget udgangspunkt i, at man kan rejse alle ugens dage. Og man kan netop spare flere hundrede kroner ved at rejse på en hverdag frem for i weekenden. Ved afrejse om onsdagen i uge 42 frem for i den foregående weekend er besparelsen per person på cirka 800 kroner.

Temperaturen falder også i Sydeuropa i efterårsmånederne, og det er ikke alle rejsemål, der byder på høje temperaturer i november. F.eks. stopper charterarrangørerne rejser til De græske øer, Cypern m.fl. efter uge 42-43.

“Hvis man har mulighed for frit at vælge, hvornår man vil rejse i efteråret, er rejserne i september specielt attraktive. Priserne er lave, og temperaturen på de forskellige rejsemål minder om de bedste danske sommerdage. At rejse her vil være mit bedste tip”, siger Ole Stouby, direktør for travelmarket.dk.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.