Efterårsferien tæt på udsolgt

tabaiba_princess_p_gran_canaria_-_et_populrt_valg_til_efterret50.000 danskere holder hvert år efterårsferie sydpå og i år har ekstra mange sikret sig i god tid – 90% af alle Bravo Tours rejser i uge 42 er allerede solgt.

”Rekordmange har i år bestilt efterårsferien allerede, men det har været en stigende tendens, vi har set, de seneste år. Her slås alle danskere om den samme uge modsat sommerferien, hvor der er flere uger at vælge i mellem”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Det er lykkedes rejsebureauet at sætte et ekstra fly ind til Kreta, og skaffe ekstra flysæder til andre destinationer, men nu er der heller ikke flere pladser at få.

Danskerne er ikke i tvivl om, hvor de vil hen: ”Top 10 er fyldt med spanske destinationer. Det er De Kanariske Øer, Costa del Sol og Mallorca, der fylder, fulgt at græske feriemål som Kreta, Rhodos og Santorini”, fortæller Peder Hornshøj.

”Tyrkiet er også med i Top 10. Alanya er stadig populært, og her finder man også rigtig gode priser sammenlignet med mange andre feriemål”.

”For de fleksible, der kan rejse torsdag i uge 41 eller vente med at rejse til mandag eller tirsdag i uge 42, så er der stadig rejser at vælge i mellem”.

Top 10 for de mest populære rejsemål i efterårsferien: Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Costa del Sol, Kreta, Mallorca, Rhodos, Alanya, Lanzarote og Santorini.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.