Eftersøgning af nordmænd indstillet

Det sker, fordi politiet skønner, der ikke er mulighed for at finde de to forsvundne i live. Tre nordmænd på fisketur skulle være vendt tilbage fredag, men da de ikke kom, blev der slået alarm og siden søndag har der været en intensiv eftersøgning i gang, skriver ekstrabladet.dk.

 

En af de tre nordmænd er fundet druknet i en flod og redningsfolkene har fundet de tre nordmænds rygsække og sammenbundne luftmadrasser, som tyder på, at de har prøvet at krydse floden på en primitiv flåde.

 

En gruppe venner og redningsfolk fra Norge fortsætter anstrengelserne for at finde de to savnede nordmænd.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.