Efterspørgsel på solferier i efterårsferien

rleq56uk8dxumpjnciv2Apollo oplever en massiv efterspørgsel efter rejser sydpå i skolernes efterårsferie i uge 42. 80% af rejserne ud af Billund er allerede solgt, mens der fra København kun er få rejser tilbage.

Med halvanden måned til efterårsferiens start, er syv ud af ti rejser i uge 42 allerede solgt. Fra Billund er det otte ud af ti rejser, der er købt og betalt, mens der mere eller mindre kun er rejser til Kreta, Mallorca samt Dubai tilbage på hylden med afrejse fra København.

”Sidste år ved denne tid var knap halvdelen af rejserne i efterårsferien solgt. I år går det meget stærkt – også meget stærkere end forventet,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Efterspørgslen breder sig ud over de forskellige destinationer. Men bl.a. har mange valgt Kreta og Dubai som efterårsferiedestination.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.