Egypten hyrer internationale sikkerhedseksperter

Pyramider egyptenFor at styrke de besøgendes sikkerhed har de egyptiske myndigheder hyret et internationalt sikkerhedsselskab.

Det sker på baggrund af det russiske fly fra selskabet Metrojet, der styrtede ned efter en bombeeksplosion i oktober, da alle 224 ombord blev dræbt og Ruslands efterfølgende boycot af Egypten som ferierejsemål.

Nu har de egyptiske myndigheder hyret det internationale sikkerhedskonsulentfirma ’Control Risks’, til at vurdere og forstærke de egyptiske sikkerhedsforanstaltninger.

Turistminister Hisham Zaazou: “Vi er forpligtet til at sikre, at folk fra hele verden får en tryg, sikker og underholdende oplevelse når de besøger os”.

“Control Risks personale er allerede kommet hertil for at gennemgå og opgradere den store indsats, som de egyptiske myndigheder allerede har gennemført i samarbejde med sikkerhedsspecialister fra flere lande”.

“Det har top prioritet for Egyptens regering at sørge for sikkerhed for alle, som rejser i vores land, besøger vores historiske mindesmærker eller nyder tilværelsen i vores ferie resorts”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.