Egyptisk hotelkoncern får nordisk agent

Egypten OrascomTURISME: Egyptiske Orascom Development vil mere ind på det nordiske marked og har nu kontrakt med danske Atlantic Link som PR-kontor i Skandinavien og Finland.

Orascom vil sætte fokus på feriebyerne El Gouna ved Rødehavet, Taba Heights på Sinai-halvøen samt Salalah Beach og Jebel Sifah i Oman – alle ejet og administreret af Orascom Development. Feriebyerne har de seneste år oplevet stor stigning i skandinaviske besøgende og tror på endnu flere gæster de kommende år.

“Vi tror på det store potentiale, det skandinaviske marked har for vores byer,” siger Jens Freise, Senior Director of Sales & Marketing, Orascom Development, og tilføjer:

“At have en velrenommeret officiel repræsentant som Atlantic Link med stor tilstedeværelse på markedet og værdsat knowhow inden for turismesektoren vil hjælpe os.”

“Vi er glade for denne aftale og glæder os til at promovere Orascoms resorts i Egypten og Oman,” siger Karin Gert Nielsen, ejer af og adm. direktør for Atlantic Link, der med den nye kunde nu repræsenterer 20 kunder verden over.

Atlantic Link er Skandinaviens førende PR- og marketingbureauer inden for turisme og destinationsbranding med foreløbig 11 medarbejdere specialiseret i turisme, markedsføring, public relations, strategi, salg og forretningsudvikling. Bureauet repræsenterer destinationer som Californien, De Dansk Vestindiske Øer, Peru, Serbien og Oregon samt en række førsteklasses hoteller, luksus krydstogtskibe samt andre turismerelaterede produkter.