Egyptiske turistvisa fordoblet i pris

Prisen for turistvisum for feriegæster i Egypten sættes i vejret til mere end det dobbelte.

Det egyptiske udenrigsministerium bekræfter, at taksten for turistvisa til landet bliver sat i vejret fra de nuværende 25 til 60 dollars – fra 175 til 420 kroner – en fordyrelse pr person på 245 kroner.

Stigningen er blevet udsat til 1. juli i stedet for som oprindeligt vedtaget til 1. marts, fordi turisterhvervene i landet har bedt om udsættelse på grund af den negative påvirkning, prisforhøjelsen ventes at få for det i forvejen kriseramte turisterhverv.

Turisten i Egypten har haft store vanskeligheder siden nedskydningen af et russisk charterfly på vej til Rusland fra feriebyen Sharm el Sheikh i oktober 2015.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.