Ekstra personale i sikkerhedskontrollen

security cphKøbenhavns Lufthavn indsætter ekstra servicepersonale i sikkerhedskontrollen for at hjælpe de rejsende i den travle sommer. Næste år står en ny og større sikkerhedskontrol klar.

“Det er vores ambition, at størstedelen af de rejsende skal komme igennem sikkerhedskontrollen på fem minutter, og at alle kan regne med højst 15 minutter. Det mål har været under pres de seneste uger,” siger driftsdirektør Kristan Durhuus.

I foråret ansatte Københavns Lufthavn 60 nye medarbejdere i sikkerhedskontrollen. Derudover har lufthavnen sat gang i at rekruttere yderligere 36 medarbejdere. Samtidig lancerede lufthavnen et digitalt pendlerkort, etablerede et fast dialogforum med indenrigspendlerne og satte fokus på at skabe en mere forudsigelig placering af særligt indenrigsflyene.

Lufthavnen opfordrer rejsende til selv at hjælpe, så turen gennem sikkerhedskontrollen går så hurtigt som muligt: “Øverst bør man lægge væsker og elektronik, fordi det skal op af tasken. Tjek reglerne for væsker en ekstra gang “, siger Johnnie Müller, sikkerhedschef i Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavn er i gang med at udbygge sikkerhedskontrollen for 250 millioner kroner. Det skal fra 2017 fordoble arealet og gøre rejseoplevelsen så ustresset som muligt med mere lys og plads.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.