Ekstrafly til ferielystne bornholmere

A321_Bornholm thomas cookSpies indsætter et ekstrafly fra klippeøen til Rhodos. I forvejen har selskabet seks flyvninger til fem Totalt skal ca. 1.500 af øens 39.756 indbyggere i år ud at flyve med Thomas Cook Airlines Airbus A321.

Og det er netop disse fly, der nu gør det muligt for bornholmerne at flyve direkte til De Kanariske Øer og slippe for omvejen via København. Hidtil har intet fly kunnet lette fra Bornholms forholdsvis korte startbane med nok brændstof til at flyve de ca. 3.860 kilometer til De Kanariske Øer.

”Og det ser ud til, at vi får fuldt hus, når vi den 2. april får ’verdenspremiere’ på det første direkte fly til Gran Canaria. Lige nu mangler vi blot at sælge 44 af de 200 pladser”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Ud over til Gran Canaria flyver Spies i foråret til Mallorca og græske Skiathos og Skopelos. ”Mallorca er ikke til at komme uden om. På afgangen den 22. april er der blot 31 pladser tilbage, men den 4. oktober, når turistsæsonen er ovre på Bornholm, er der en ekstra afgang til kærlighedens ø”, siger Torben Andersen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.