El-fare på Bakken

DyrehavsbakkenBørn bør ikke færdes frit, lyder det fra el-installatører, der har tjekket el-installationerne på Dyrehavsbakken.

MetroExpress har bedt tre el-installatører om at gennemgå forlystelsesstedets el-installationer og det er resulteret i en advarsel fra indehaveren af Vestergaard Gruppen, autoriseret elinstallatør Gitte Vestergaard, der konkluderer, at børn ikke bør færdes frit her – det er simpelthen farligt, skriver avisen.dk.

På tre kvarter fandt elektrikerne 25 ulovlige og farlige installationer i børnehøjde. Det var blandt andet en løst dinglende stikdåse, der havde været fyldt med regnvand og en frit tilgængelig lampefatning, to steder med strømførende metal fra en lyskæde og løsthængende kabler med flere tusinde volt ved en vandrutsjebane.

Metallet i sammenførte elkabler var flere steder kun beskyttet med tape eller plastikposer.

”Generelt flyder kabler og kabeldåser uden at være fastgjorte”, siger Gitte Vestergaard.

Dorthe G. Rasmussen, vicekontorchef i Sikkerhedsstyrelsen, siger, at styrelsen på baggrund af artiklen overvejer at besøge Bakken.

Bakkens direktør, Nils-Erik Winther, lover at få sikkerheden bragt i orden: ”Det bekymrer, hvis sikkerheden ikke er i orden. Vi får alt bragt i orden i løbet af få dage”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.