Elitesport i Hvide Sande

Sebastian Kornum - WaterZ vinder 2012WaterZ i Hvide Sande vil i 2015 være vært for både Danmarksmesterskaber, udtagelse til SUP VM 2016 og et verdensmesterskab.

Katrine K. Frandsen, projektleder for WaterZ: ”Det er en imponerende række af mesterskaber vi kan præsentere i én og samme event. Det betyder også at vi har den absolutte elite inden for vandsport i Hvide Sande fra den 3.-12. september. I windsurf kommer to af verdens pt. bedste windsurfere. Det er brødrene Tonky og Taty Frans fra Bonaire i Caribien. Også den nykårede danske vice verdensmester Sebastian Kornum vil være til stede og kæmpe om titlen som WaterZ vinder 2015!”

WaterZ afvikles fra den 3.-12. september. Eventen vil byde på en bred vifte af forskellige vandsportsaktiviteter. Der vil være alt fra konkurrencer, workshops og film til fest og hyggeligt samvær med andre vandsportsinteresserede.

Torsdag den 3. september vil de over 100 elever som har deltaget i WaterZ School siden foråret, konkurrere om titlen som årets WaterZ school.

”Vi er stolte af det imponerende program for WaterZ 2015. Der vil være noget at kigge på og deltage i for alle. Har man ikke selv prøvet kræfter med vandsport, er der mulighed for det. Vi glæder os utrolig meget til at give dem en oplevelse, de vil huske det næste lange stykke tid,” siger Katrine Kock Frandsen.

WaterZ afvikles af Holmsland Klit Turistforening med Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune som samarbejdspartnere.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.