En million med Eurostar i juli

Eurostar-Track-250x170Højhastighedsforbindelsen Eurostar satte passagerrekord i juli og rundede en million passagerer – 5,1% flere end i juli sidste år.

Med introduktion af den nye direkte forbindelse fra London til Sydfrankrig har endnu flere valgt toget til fordel for flyforbindelserne.

CEO Nicolas Petrovic: “Vi har oplevet en vækst ud over det sædvanlige og ser frem til leveringen af vores nye tog. Kombinationen af flere sæder, øget komfort og moderne design, vil de give en helt ny rejseoplevelse”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.